Veiligheidsschilden Rvs

Rvs veiligheidsschilden
Het kiezen van Rvs veiligheidsschilden

Veiligheidsschilden dienen als extra bescherming voor uw deur, maar ze kunnen ook prima gecombineerd worden met het interieur. Rvs veiligheidsschilden worden in allerlei stijlen ontworpen. U kunt kiezen voor een stijl die past bij het huidige meubilair of u kunt juist kiezen voor een afwijkende stijl om op deze manier een unieke uitstraling te krijgen.


Divers assortiment aan veiligheidsschilden Rvs

De Rvs veiligheidsschilden van Weijntjes zijn in diverse stijlen, maten en kleuren te verkrijgen. Bent u op zoek naar een specifiek design? Rvs is dan een veel gekozen materiaal. Een aanrader bijvoorbeeld is de veiligheidsschilden set smal met kerntrek beveiliging Rvs. Laat u inspireren door onze collectie. Betreffende de maatvoering hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Er zijn diverse gestandaardiseerde maten beschikbaar, namelijk PC 55, 72 en 92 mm.


Meer informatie? Neem contact op

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een veiligheidsschilden? Of heeft u assistentie nodig bij het monteren? Kom gerust eens langs bij een van onze locaties. U vindt ons onder meer in Amstelveen, Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze professionele medewerkers geven u graag advies. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646. U kunt ons ook per mail benaderen via info@weijntjes.nl.

De veiligheidsschilden uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn Rvs veiligheidsschilden nodig, dan helpt Weijntjes u graag verder.