Veiligheidsschilden Zwart

Zwarte veiligheidsschilden


€ 98,65 /PAAR
€ 185,12 /PAAR
€ 72,94 /STUK
€ 66,77 /STUK
€ 185,12 /PAAR


Op zoek naar veiligheidsschilden in zwart?

Vandaag de dag worden veiligheidsschilden gebruikt om cilinder te verstevigen en te beveiligen. Zo wordt een deur minder inbraakgevoelig. Een buitenschild wordt bevestigd met een binnenschild, waardoor er geen schroeven nodig zijn. Dit maakt het lastiger om een buitenschild los te krijgen en vervolgens de cilinder te breken. Een zwart veiligheidsschild is een dunne plaat die strak tegen uw slot bevestigd wordt. Houdt u bij aanschaf dus rekening met de situatie en de bestemming van het veiligheidsschild. De veiligheidsschilden in zwart zijn eenvoudig te monteren en vergen nagenoeg geen onderhoud. 


Zwarte veiligheidsschilden kopen, doet u bij Weijntjes

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze webshop of in een van onze winkels kunt u dit zeker opdoen. U vindt hier veiligheidsschilden zwart in diverse maten en van verschillende materialen. 


Advies nodig? Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels. Onze vakbekwame medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Bel dan onze klantenservice op het volgende nummer: 020-3113646.

De veiligheidsschilden in ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn veiligheidsschilden in zwart nodig, dan helpt Weijntjes u graag een passende oplossing te vinden.