Deurbeslag Deurkloppers

Deurkloppers


€ 101,83 /STUK

Deurklopper Rvs Ovaal

Art. nr. 002494
€ 175,75 /STUK
€ 175,67 /STUK
€ 220,45 /STUK
€ 139,07 /STUK
€ 169,65 /STUK
€ 113,53 /STUK
€ 168,21 /STUK
€ 251,56 /STUK
€ 77,50 /STUK
€ 103,87 /STUK


Deurkloppers kopen

Weijntjes wordt al een zéér ruime tijd gezien als dé specialist voor hang- en sluitwerk. We hebben een zeer ruime collectie in onder andere deurkloppers, die van uitmuntende kwaliteit zijn. Als u op onze webshop kijkt of één van onze vestigingen bezoekt om deurkloppers te kopen, zal het u direct opvallen dat we zeer veel keuzemogelijkheden hebben. 

We hebben deurkloppers in een grote diversiteit aan stijlen, maten, vormen en materialen. U kunt de deurklopper op een perfecte manier laten aansluiten op een specifieke stijl of deze uitstraling desgewenst zelfs versterken. We hebben deurkloppers in de collectie met een klassieke, landelijk-rustieke of een moderne uitstraling. U zult ontdekken dat het oude ambachtelijke vakwerk nog steeds past in deze tijd en dat het verleden en het heden uitstekend samengaan.  


Deurklopper stijlen

Er bestaan diverse deurklopper stijlen. Denk hierbij aan landelijke gietijzeren ring deurklopper voor op een boerderij of de klassieke messing handje deurklopper die vooral toegepast worden bij herenhuizen.

In de meeste gevallen zijn de deurkloppers van Weijntjes direct uit voorraad leverbaar en kunt u de aankoop meteen meenemen. Ook de online bestellingen hebben een zeer korte levertijd. Heeft u hier vragen over of behoefte aan persoonlijk advies over onze collectie? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Dit team van vakkundige medewerkers helpt u graag verder. 


Advies nodig? Neem contact op

Zoals aangegeven wordt de deurklopper al eeuwenlang gebruikt. We kunnen u hier uiteraard veel over vertellen. Zoals u weet zijn wij al ruim 130 jaar actief in deze branche. We kunnen u er ook veel over laten zien. Op de eerste etage van ons prachtige monumentale pand aan de Singel in Amsterdam hebben we een leuk museum ingericht over het hang- en sluitwerk uit het verleden. Wilt u een blik in de geschiedenis van de deurklopper werpen? Maak dan gerust een afspraak met ons. We laten u dit graag zien.