Klantenservice Projectbegeleiding

Projectbegeleiding en Accountmanagement


Voor particuliere klanten:

Hang- en sluitwerk bestaat uit technische producten. Veel van deze producten zijn prima zelf in te meten en te monteren. Soms is de klus echter van een dusdanige omvang dat daar hulp welkom bij is. Gaat het bijvoorbeeld om het vervangen van al het hang- en sluitwerk van een complete woning; gaat het om technisch ingewikkelde producten of misschien liggen uw talenten wel op een heel ander gebied dan hang- en sluitwerk. Wij helpen u graag op locatie om te bepalen wat er precies nodig is om de klus te klaren.


U kunt een afspraak maken met onze accountmanager Mathijs Lombard.

  • Telefoonnummer: 06-23373533
  • Emailadres: m.lombard@weijntjes.nl

Weijntjes is een leverancier van hang- en sluitwerk en monteert niet zelf. We hebben echter een zeer uitgebreid netwerk van bouwprofessionals die u graag helpen bij de montage. Wij brengen u graag in contact met een aannemer die past bij de klus die u voor ogen heeft.


Voor zakelijke klanten:

Hang- en sluitwerk is onze specialiteit. Met onze kennis en ervaring op dit vlak helpen wij dagelijks aannemers, architecten, projectontwikkelaars en vastgoedondernemers. Dit advies kan zowel technisch als esthetisch zijn. Wij weten precies wat er hoort bij welke bouwperiode en kunnen dat altijd prima combineren met de functionele en beveiligingswens van de klant.

Door ons tijdig in te schakelen kunnen bouwprojecten een stuk soepeler verlopen. Wij nemen precies op wat er nodig is. Wij kunnen leveren en verpakken per ruimte of per opleverfase.


Naast onze accountmanager die de projecten opneemt en begeleid zorgt de binnendienst voor een soepel lopend offerte- en orderproces.

  • Accountmanager: Mathijs Lombard
  • Mobiel nummer: 06-23373533
  • Binnendienst: 020-3113646
  • Email: verkoop@weijntjes.nl

We bestaan al sinds 1884 en sindsdien hebben we al veel grote projecten verzorgd.