Raambeslag Draaikiepbeslag

Draaikiepbeslag


€ 98,57 /STUK
€ 86,83 /STUK
€ 39,43 /STUK
€ 44,43 /STUK
€ 104,79 /STUK
€ 104,79 /STUK
€ 115,78 /STUK
€ 104,79 /STUK
€ 115,81 /STUK
€ 115,78 /STUK
€ 104,79 /STUK
€ 115,78 /STUK


Draaikiepbeslag kopen?

Draaikiepbeslag is verkrijgbaar in diverse materialen, soorten en in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, Ton-model of rustiek. Er is ook veel variatie mogelijk in de vorm van het beslag. U kunt onder andere gaan voor een L-vorm, een ovaal, een rechthoek of een T-vorm. Daarbij is het belangrijk om te bepalen hoe u de bediening wilt hebben. Afhankelijk van het kozijn kan er gekozen worden voor linkse of rechtse bediening. Wanneer u niet weet welke kant de bediening op moet gaan, dan zullen onze specialisten u hierbij kunnen helpen.

U kunt ervoor kiezen om voor een afsluitbare variant te gaan. Afsluitbare draaikiepmechanismes zijn duurder, maar ze blokkeren de raamkruk zodat deze niet zomaar geopend kan worden. Dit biedt u extra veiligheid. Afsluitbare raamsluitingen zijn te herkennen aan een cilinder. Het is ook mogelijk dat de cilinder op de kruk zit.

Door te combineren met een draaikiepmechanisme en een bijpassende raamkruk kunt u dit volledig naar uw persoonlijke smaak samenstellen. Het concept van Weijntjes waarbij u draaikiepbeslag volledig in stijl van het andere beslag kunt samenstellen, is uniek.


Draaikiepbeslag van Weijntjes uit voorraad leverbaar

Bij Weijntjes kunt u terecht voor een ruime selectie aan draaikiepbeslag. Wij zijn al meer dan 100 jaar lang de specialist in hang- en sluitwerk. Dat betekent niet alleen dat wij ruime ervaring hebben opgebouwd met de diverse technieken, maar ook met de materialen die we gebruiken. Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan.

Het draaikiepbeslag uit ons aanbod is uit voorraad leverbaar. Voor alle raamtypes is er een geschikte oplossing beschikbaar in onze webshop. Heeft u op korte termijn draaikiepbeslag nodig, dan helpt Weijntjes u graag. Wij garanderen een veilige en snelle levering. Ook is het mogelijk om uw bestelling persoonlijk op te halen op een van onze locaties.


Advies nodig? Bij Weijntjes kunt u terecht met al uw vragen

Bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u misschien de modellen komen bekijken en testen? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Bussum en Amsterdam. Onze medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Dat kan natuurlijk ook. Onze klantenservice is te bereiken op: 020-3113646. U kunt ons ook per mail benaderen via info@weijntjes.nl.