Raambeslag

Raambeslag
Raambeslag van Weijntjes

Ons raambeslag is verkrijgbaar in diverse stijlen. Hierdoor kunt u dit volgens uw persoonlijke smaak kiezen. Binnen deze rubriek vindt u onder andere artikelen zoals raamgrepen, raamsluitingen, draaikiepbeslag en raamsloten. U kunt hier alles vinden over raambeslag. Ons raambeslag is sterk en werkt zoals u dit zou verwachten. De modellen uit ons assortiment zijn snel en eenvoudig te monteren. Deze heeft u binnen onafzienbare tijd aan uw raam bevestigd.

Voor het kwalitatieve raambeslag van Weijntjes is nagenoeg geen onderhoud benodigd. U kunt dit altijd nog even navragen bij een van onze specialisten in de winkels maar we doen er alles aan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Raambeslag kopen

Raambeslag is de verzamelnaam voor alle artikelen die u op of aan uw raam kunt monteren. Bij het plaatsen of vervangen van een raam zijn er een aantal situaties waar u rekening mee moet houden. Belangrijke aspecten zijn de locatie van het raam, de sterkte van het glas en de manier waarop deze geopend en beveiligd moet worden. Heeft u twijfels hierover? Laat u zich dan adviseren door een van onze medewerkers. 

Over een raam of een deur aan de binnenzijde van uw huis hoeft u zich geen zorgen te maken. Echter, wanneer dit aan de buitenzijde van uw huis is, is het verstandig om ervoor te zorgen dat deze voldoende beveiligd zijn. Bevestig minimaal enkele veiligheidssloten. Kies hierbij voor een SKG-goedgekeurde uitvoering van minimaal 2 of 3 sterren. De organisatie SKG geeft met behulp van sterren aan hoe inbraakwerend het beslag is. Dit verlaagt de kans op inbraak via het raam.


Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een veiligheidsbeslag? Of heeft u assistentie nodig bij het monteren? Kom gerust eens langs bij een van onze locaties. U vindt ons in Amstelveen, Amsterdam, Bussum, Den Bosch en Den Haag. Deze showrooms zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.

Het veiligheidsbeslag uit ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn veiligheidsbeslag nodig, dan helpt Weijntjes u graag.