Deurbeslag Deurschilden

Deurschilden


€ 36,49 /PAAR
€ 36,49 /PAAR
€ 36,49 /PAAR
€ 55,73 /PAAR
€ 47,40 /PAAR
€ 60,19 /PAAR
€ 60,19 /PAAR
€ 78,27 /PAAR
€ 78,23 /PAAR
€ 78,14 /PAAR
€ 80,19 /PAAR
€ 80,19 /PAAR
€ 71,31 /PAAR
€ 78,14 /PAAR


Schilden kopen

Er zijn veelzijdige keuzemogelijkheden in schilden voor deurkrukken. De schilden kunnen volledig worden afgestemd op de stijl en vormgeving van de deur en zijn dan ook onder andere verkrijgbaar in een klassieke-, landelijke- en moderne stijl. Binnen deze stijlvormen kunt u rechthoekige, ronde en ovale schilden kopen. Daarnaast kunt u kiezen uit zeer veel materialen waar de schilden uit vervaardigd zijn. 

Schilden bestaan in vele uitvoeringen en maten. Belangrijkste is de hart op hart maat ( hart deurkruk - hart profielcilinder/sleutel gat. Bij Profielcilinder schilden zijn dit drie maten, namelijk 55, 72 en 92 mm. Bij Wc-schilden is dit 63 en 72 mm en bij sleutelschilden is dit 56 en 72 mm.

Het gebruik zal een rol spelen bij de keuze die gemaakt wordt. U heeft immers de keuze uit schilden met- of zonder cilindergat. Daarnaast kunt u kiezen voor speciale veiligheidsschilden met het SKG keurmerk. De letters SKG staan voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. De mate van inbraakwerendheid wordt aangegeven door middel van een sterren index. Een veiligheidsschild dat voorzien is van drie sterren, is extra zwaar inbraakwerend. Deze schilden zijn speciaal bedoeld voor buitendeuren en hebben inbraakwerende eigenschappen. Het assortiment veiligheidsschilden kunt u terugvinden onder de pagina veiligheidsbeslag.


Ruim assortiment in verschillende soorten schilden

We onderscheiden ons door een zeer ruim assortiment. U kunt ook kiezen voor onder andere een Blind schild, een Profielcilinder schild, Sleutel schild, Toilet schild of een Knopschild. Blindschilden zijn platen voor een deurkruk zonder sleutelgat. Een profielcilinder schild is een plaat voor een deurkruk mét sleutelgat. Dit is bij een sleutelschild ook het geval, maar deze toepassing is meer geschikt voor toepassingen binnenshuis zoals kasten.  Een toilet- of WC schild heeft uiteraard een uitsparing voor een slot die op een toiletdeur wordt gebruikt. Een knopschild is een plaat die voorzien is van een knop om te gebruiken voor een voordeur. Dit schild kan zowel met als zonder sleutelgat worden geleverd. Uiteraard zullen we u er uitgebreid in adviseren.


Weijntjes schilden

Zoals u kunt lezen kunt u bij Weijntjes terecht voor schilden in alle mogelijke uitvoeringen. U kunt hiervoor één van onze vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Bussum of Den Bosch bezoeken of eenvoudig en snel online bestellen. We kunnen groot deel van ons assortiment direct uit voorraad leveren.


Advies over een deurkruk schild nodig? neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons assortiment of behoefte aan vrijblijvend persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder bij het maken van uw keuze. We delen onze kennis graag met u.