Over Weijntjes

Over Weijntjes


Zeg je Weijntjes dan zeg je hang- en sluitwerk. Zeg je hang- en sluitwerk dan zeg je Weijntjes. Dat is niks nieuws dat want de firma Weijntjes is al sinds 1884 specialist op dit vlak. De eerste honderd jaar is dat gerealiseerd vanaf een prachtig pand op de Singel in Amsterdam, waar je ons nog steeds aantreft op nummer 456. In de jaren tachtig is de firma flink uitgebreid en heeft tegenwoordig ook vestigingen in Bussum, Den Bosch, Amstelveen en Den Haag.


Specialist in hang- en sluitwerk betekent dat we een prachtig assortiment hebben in: deurbeslag, deurklinken, deurkrukken, rozetten en schilden, veiligheidsbeslag, raambeslag, espagnoletten, meubelbeslag en ijzerwaren. Wij onderscheiden ons door een enorm breed assortiment te voeren en dat ook nog eens in de meeste gevallen uit voorraad te leveren.


In de meer dan 135 jaar die wij actief zijn hebben we onze naam opgebouwd bij zowel consumenten als bij aannemers en architecten. Men weet ons te vinden omdat wij aan de ene kant nog veel “origineel” materiaal leveren voor de renovatie van vooroorlogse panden en anderzijds ook een ruim assortiment modern hang- en sluitwerk hebben van bekende designers. Dus zowel de eigenaren van mooie grachtenpanden als de bewoners van mooie moderne nieuwbouw komen graag naar onze “snoepwinkel” in hang- en sluitwerk.


Neem contact op met onze klantenservice We helpen u graag verder.