Deurbeslag Smetplaten

Smetplaten


€ 75,17 /STUK
€ 36,26 /STUK
€ 86,71 /STUK


Smetplaten kopen

Veel mensen zullen de term “smetplaten” niet direct kennen. Een smetplaat is een vorm van deurbescherming ter voorkoming van krassen en vlekken. Een smetplaat wordt dan ook op de uitdraaiende zijde van de deur gemonteerd, uiteraard in de buurt van de deurkruk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan deuren in restaurants. Deze worden veelvuldig open gedaan met de voeten. Het grote voordeel van smetplaten is dat deze goed schoon te maken zijn. Een smetplaat heeft dan ook zeker een nuttige functie op een deur, die veelvuldig gebruikt wordt, zoals in openbare instellingen. Hiermee wordt voorkomen dat de uitstraling van de deur op een gegeven moment minder mooi wordt.  


Smetplaten van Weijntjes

Als u een smetplaat wilt kopen, kunt u uitstekend bij Weijntjes terecht. Zoals aangegeven hebben we een zeer ruim assortiment in smetplaten. Als u onze collectie bekijkt, zult u direct merken dat u kunt kiezen voor een stijlvolle en elegante deurbeschermer. Deze platen hoeven dus op géén enkele wijze inbreuk te doen op de uitstraling van een deur. In veel gevallen valt een smetplaat dan niet eens op, en dat is precies de bedoeling. Als u kiest voor een smetplaat in een stijl die volledig past bij de vormgeving van de deur, zal deze niet opvallen maar wel functioneel zijn.  

We hebben smetplaten in diverse uitvoeringen voor u beschikbaar. Onze collectie is gemaakt van RVS, messing gelakt of roodbrons. U zult merken dat de smetplaten uitstekend passen bij iedere stijl en inrichting. U heeft de keuze uit platen met rechte- of juist afgeronde hoeken. De rechte hoeken worden vaak gebruikt bij een moderne vormgeving van de deur, de afgeronde hoeken karakteriseren een meer authentieke stijl. Uiteraard leveren we onze smetplaten altijd met het benodigde bevestigingsmateriaal. De voorzieningen zijn eenvoudig te monteren.  


Advies nodig? Neem contact op

Weijntjes wordt al ruim een eeuw lang gezien als dé specialist in hang- en sluitwerk. We onderscheiden ons door onze uitstekende vakkennis op dit gebied. We brengen onze passie voor het vak graag aan u over. We nodigen u dan ook van harte uit om onze vestigingen te bezoeken om onze collectie in smetplaten te bekijken en al uw vragen hierover te stellen. Onze medewerkers helpen u graag verder. De smetplaten van Weijntjes zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Bussum en Den Bosch. 

Uiteraard kunt u de volledige collectie ook in onze webshop bekijken. Als u hierbij vragen heeft, kunt u onze klantenservice hiervoor raadplegen. Ook onze klantenservice bestaat uit een team van vakkundige medewerkers die u graag verder helpen. We laten u graag zien hoe u functionaliteit en uitstraling op een geraffineerde manier kunt combineren.