Designers @ Weijntjes

Hier vindt u alle designers uit de Weijntjes Collectie

Bij Weijntjes kunt u terecht voor een prachtige Collectie van Designers. Deze presenteren we u met trots op alfabetische volgorde.

Weijntjes is al sinds 1884 "De speciaalzaak voor hang- en sluitwerk" van Nederland en premium dealer van vele merken. We zijn al meer dan een eeuw actief in deze sector en u kunt dan ook rekenen op onze professionaliteit en vakmanschap.





Waarom kiezen voor Weijntjes?

Weijntjes, sinds 1884, de speciaalzaak voor uniek hang- en sluitwerk met verstand van zaken. Meer dan 130 jaar ervaring staan garant voor gedegen vakkennis. Een bijzonder assortiment met uitsluitend elegant en stijlvol hang- en sluitwerk, van uitmuntende kwaliteit. Weijntjes heeft met succes het bekende jaren '30 icoon, het Ton-model opnieuw op de markt gebracht.

Laat u inspireren in een van onze vestigingen en dompel onder in de wereld van Hang- en sluitwerk. Weijntjes heeft prachtig hang- en sluitwerk in dieverse stijlen van Klassiek tot Modern. Niet alleen voor monumentale bouw maar voor iedere die van Stijl en Kwaliteit houdt!


ADVIES NODIG? NEEM CONTACT OP

Na het zien van al deze Designers collecties is het begrijpelijk dat het u begint te duizelen van de informatie. Het is dan ook niet gek dat u wellicht wat advies nodig hebt bij het uitkiezen van de meest ideale hang- en sluitwerk voor uw interieur en exterieur.

Neem gerust contact op met onze klantenservice en dan helpen wij u graag verder.