Meubelbeslag

Meubelbeslag
Meubelbeslag van Weijntjes

Ons meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse designs. Hierdoor kunt u dit op uw persoonlijke voorkeur laten aansluiten. Binnen deze rubriek vindt u onder andere artikelen als meubelknoppen, meubelsloten, sleutelplaatjes en kastsluitingen. U kunt hier alle producten vinden met betrekking tot meubelbeslag. Het meubelbeslag van Weijntjes is duurzaam en u kunt deze eenvoudig en snel op uw meubels bevestigen. Ons meubelbeslag vereist nagenoeg geen onderhoud. Wilt u toch meer weten over hoe uw het beste uw meubelbeslag kan onderhouden? Dan is het altijd raadzaam om de specialisten in onze vestigingen te benaderen. Deze zullen u verder helpen en voorzien van het beste advies. 


Meubelbeslag kopen

Meubelbeslag is de verzamelnaam voor alle artikelen die u kunt gebruiken om uw meubilair te verstevigen, te versieren of te beveiligen. Bij het plaatsen of vervangen van meubelbeslag zijn er een aantal situaties waar u rekening mee moet houden. Belangrijke aspecten zijn de plaats waar het beslag zal worden aangebracht en de manier waarop het bevestigd dient te worden. U kunt meubelbeslag aanschaffen voor de functionele applicatie of als voorbeeld om uw inrichting compleet te maken. 
Bewaart u kostbare spullen in uw kast? Dan is het verstandig om hiervoor een slot te kopen. Bevestig minimaal een meubelslot op uw deur zodat deze goed afgesloten kan worden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een meubeldeur heeft die niet goed sluit en die u weer perfect wilt laten sluiten. Magneetsluitingen zouden dan de uitkomst kunnen bieden. Deze zijn snel en eenvoudig te monteren en deze zijn sterk genoeg om goed te sluiten en makkelijk te openen. Al deze mogelijkheden zijn terug te vinden in de categorie meubelbeslag. 

Advies nodig? Neem contact op met Weijntjes!

Heeft u advies nodig? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor directe vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. U kunt ook langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Onze bekwame medewerkers staan graag voor u klaar!
Het meubelbeslag uit ons aanbod is uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn meubelbeslag nodig, dan helpt Weijntjes u graag.