Deurbeslag Klinkstellen

Klinkstellen


€ 68,92 /STUK
€ 78,95 /STUK
€ 59,52 /STUK
€ 83,64 /STUK
€ 54,86 /STUK

Klinkstel Zwart Knop

Art. nr. 003693
€ 36,01 /STUK
€ 135,28 /STUK

Heksluiting Zwart Hek

Art. nr. 008578
€ 37,38 /STUK
€ 112,70 /STUK
€ 85,26 /STUK
€ 5,13 /STUK
€ 9,74 /STUK
€ 5,65 /STUK


Klinkstellen kopen

Vandaag de dag worden klinkstellen vooral nog gebruikt voor schuttingdeuren en staldeuren. Het kan ook voorkomen dat u een stal of andere ruimte heeft, die is afgesloten met een staldeur. In dat geval kunt u ook voor een klinkstel kiezen. Heeft u een schuttingdeur die u aan de binnenkant af wilt kunnen sluiten, dan zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een klinkstel in combinatie met een grendel. Zo kunt u de deur aan een zijde gewoon vergrendelen, zonder dat u deze echt op slot hoeft te doen. Dit zorgt voor een heel landelijke uitstraling, terwijl u de deur toch af kunt sluiten.  


Klinkstellen van Weijntjes

Klinkstellen worden ook wel boerenklinkstellen genoemd. Men kiest dan voor de term boerenklinkstel, omdat men deze vorm van ‘sloten’ vroeger met name op boerderijen en landerijen nog zag. Ook op kastelen zult u overigens nog wel eens klinkstellen tegenkomen! Klinkstellen passen perfect bij een landelijke of rustieke omgeving. Wilt u graag het natuurlijke karakter van een schuttingdeur of staldeur behouden, dan is het een goed idee om voor een van de klinkstellen van Weijntjes te kiezen. Deze passen immers veel beter bij het hout van de deur dan bijvoorbeeld een RVS slot. 

In het aanbod van Weijntjes vindt u verschillende klinkstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een boerenklinkstel met een ring, maar ook een handgreep behoort tot de mogelijkheden. Het gaat er vooral om wat u praktisch vindt, maar ook wat u mooi vindt. Dat een klinkstel namelijk heel stijlvol kan zijn, laat ons assortiment u wel zien. Verder kunt u kiezen voor ijzer gesmeed of voor zwart. Ook dit is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Beide vormen zijn duurzaam, waardoor u er zeer lang plezier van zult hebben. 


Advies nodig? Neem contact op

Wilt u meer weten over klinkstellen? Heeft u een vraag over een specifiek boerenklinkstel uit ons aanbod? Of wilt u weten wat wij u zouden adviseren in uw situatie? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. U kunt langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice. Onze vakbekwame medewerkers staan graag voor u klaar.