Weijntjes beschikt over verkooppunten, afhaalpunten en een showroom. Bij al deze vestigingen kunt u uw online bestelling gratis laten afleveren (m.u.v. de showroom). U kunt in uw winkelwagen de vestiging van uw keuze aanvinken.Wat is het verschil tussen een verkooppunt, een afhaalpunt en de showroom?

Verkooppunt
Bij een verkooppunt is een groot deel van het Weijntjes assortiment direct beschikbaar. Tevens staan hier gespecialiseerde adviseurs voor u klaar. Zij informeren u graag over alle Weijntjes artikelen en assisteren u bij het maken van de juiste keuze.

Showroom
In onze showroom staan gespecialiseerde adviseurs voor u klaar om u te informeren over alle Weijntjes artikelen. Hier is een deel van het assortiment te zien, zodat u de sfeer kunt proeven en artikelen kunt voelen. Voorraad is hier niet aanwezig, maar kan allemaal voor u besteld worden.

Afhaalpunt
Onze afhaalpunten bevinden zich in de vestigingen van Gunters en Meuser, een gerenommeerde vakwinkel in ijzerwaren en gereedschappen waar Weijntjes toe behoort. Tevens kunt u terecht bij Dirk Stam te Mijdrecht. Bij afhaalpunten worden geen Weijntjes artikelen getoond."

Verkooppunten

Showroom

Afhaalpunten