• Sinds 1884
  • Deskundig advies
  • Gratis levering vanaf € 75,-
  • klantenvertellenKlantbeoordeling van8.5

Intersteel Deurstop Zwart met ring, diameter 40mm

Intersteel Deurstop Zwart met ring, diameter 40mm
Intersteel Deurstop Zwart met ring, diameter 40mm
Intersteel Deurstop Zwart met ring, diameter 40mm
Vergroten
Intersteel Deurstop Zwart met ring, diameter 40mm
Intersteel Deurstop Zwart met ring, diameter 40mm
Intersteel Deurstop Zwart met ring, diameter 40mm
Web-Only

Een deurstop van Intersteel beschermt enerzijds de deur en anderzijds de plint of muur tegen beschadigingen. Deze zwarte deurstop van messing met ring heeft een mat uiterlijk door de geborstelde behandeling. Deze deurstop is geschikt voor montage op de vloer en heeft een diameter van 40mm. Heeft u vloerverwarming? Monteer... Lees verder

Artikelnummer: 6253824
 19,94 STUK

Bekijk dit product in een van onze winkels

Wat kan je verwachten:

  • Gratis bezorging vanaf € 75,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Unieke collectie

Deel dit product:

Een deurstop van Intersteel beschermt enerzijds de deur en anderzijds de plint of muur tegen beschadigingen. Deze zwarte deurstop van messing met ring heeft een mat uiterlijk door de geborstelde behandeling. Deze deurstop is geschikt voor montage op de vloer en heeft een diameter van 40mm. Heeft u vloerverwarming? Monteer dan altijd de deurstop op de muur of op de plint.

Dit artikel is alleen online in deze webshop verkrijgbaar en is dus niet te koop in onze winkels.
Heeft u advies nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Model 0023.442000
Materiaal Zwart
Type Vloermontage

Coating

Dit product is voorzien van een (kleur) coating. Afhankelijk van de situatie kan de coating na verloop van tijd lichter worden.


PVD-coating

De afwerking van het productmateriaal met een transparante PVD-coating biedt goede bescherming tegen weersinvloeden. PVD staat voor ‘Physical Vapor Deposition’ en is een moderne techniek waarbij een flinterdun laagje (van één tot drie micrometer dikte) wordt aangebracht. Deze dunne PVD-coating maakt het product bestendiger tegen krassen van buitenaf en biedt betere bescherming tegen corrosie. Verder vervagen de kleuren van het beslag met een PVD-coating niet.


Pas op voor beschadiging

Dit beslag kan beschadigen, onder andere door sleutels en ringen. Schade kan ook ontstaan door reiniging met agressieve schoonmaakmiddelen zoals:

chemische reinigingsmiddelen;

oplossingsmiddelen;

alcohol;

zuren;

schuursponsjes en dergelijke.


Onderhoud

Beslag met een coating kan je het beste regelmatig reinigen met een zachte, schone doek en een neutraal reinigingsmiddel (zoals afwasmiddel zonder citroen) of groene zeep. Zet het product af en toe in de was of zuurvrije vaseline om de levensduur te verlengen.


Weijntjes is niet verantwoordelijk voor montage en/of schade ontstaan door derden. Aan deze tips voor onderhoud kunnen geen rechten worden ontleend.Voor dit artikel geld een levertijd van 4-6 werkdagen. Mocht dit artikel een langere levertijd hebben dan wordt dit tijdig aan u gemeld.


Hulp of advies nodig?

Hulp of advies nodig?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Of maak een afspraak in één van onze winkels.

Neem contact op

Reviews

None None