Deurbeslag Gehengen Duimhengen

Duimhengen


€ 40,10 /STUK
€ 41,42 /STUK
€ 47,37 /STUK
€ 51,20 /STUK
€ 54,46 /STUK
€ 59,04 /STUK
€ 63,43 /STUK
€ 89,88 /STUK
€ 38,95 /STUK
€ 27,27 /STUK
€ 28,59 /STUK
€ 33,29 /STUK
€ 36,20 /STUK
€ 39,47 /STUK
€ 42,91 /STUK
€ 47,30 /STUK
€ 70,57 /STUK
€ 26,12 /STUK
€ 66,03 /STUK
€ 86,55 /STUK
€ 102,02 /STUK
€ 154,52 /STUK


Duimhengen kopen

Als u duimhengen gaat kopen, kunt u kiezen uit verschillende soorten, maar ook stijlen. 

Duimhengen zijn er in verschillende soorten. 

  • Hengen recht zorgen ervoor dat de deur circa 20 mm uit het deurkader valt. Dat is namelijk de afstand tussen de duim en de achterkant van de plaat.
  • Hengen met een bocht hebben een lengte van 40 mm. Het voordeel van deze is dat uw deur niet kan doorwaaien. In principe kunnen ze zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de deur worden geplaatst.

Deze zijn er in verschillende stijlen zoals een halve maan op de uiteinden hebben. Deze worden het meest verkocht en geven een moderne uitstraling. Als u kiest voor een landelijke heng zijn er rustieke exemplaren met een sierlijke punt op het einde. Ook zijn er deurhengen in de handel met een driehoekige punt op het eind.

Qua materiaal biedt Weijntjes duimhengen in blank gesmeed ijzer aan.


Duimheng van Weijntjes

Weijntjes bestaat sinds 1884 en weet alles van deurbeslag en aanverwante artikelen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en dat geldt uiteraard ook voor duimhengen. Duimhengen in soorten en maten vindt u bij ons en grote verscheidenheid. Weijntjes heeft in de vele jaren van het bestaan zoveel ervaring opgedaan dat we u altijd van dienst kunnen zijn. Bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft en even belangrijk is dat wij de kwaliteit leveren voor de juiste prijs. Wij verkopen u praktische deurhengen waar u jaren plezier van zult hebben en die ook qua montage geschikt zijn voor uw deur. Weijntjes is de juiste keuze voor uw deurhengen en aanverwante artikelen.

Advies nodig? Neem contact op

Bij het kiezen van de juiste duimhengen en de montage daarvan staan onze ervaren specialisten altijd klaar om u van advies te dienen. Daarvoor bent u van harte welkom in onze showrooms in onder andere Amsterdam en Bussum. Maar het kan natuurlijk ook per telefoon, het nummer vindt u onder contact op deze site. Wilt u liever chatten? Ook dan staan we altijd voor u klaar. Het is uiteraard zowel voor u als onze medewerkers prettig als u voldoende informatie kunt geven over de deur waar de hengen geplaatst moeten worden.
Behalve over duimhengen kunnen onze medewerkers uiteraard ook informeren over alle andere soorten deurbeslag en de toepassingen daarvan. Ons assortiment is zo uitgebreid dat wij u zowel op het gebied van materiaal als van informatie daarover altijd kunnen helpen.