Deurbeslag Gehengen Kruishengen

Kruishengen


€ 41,12 /STUK
€ 42,33 /STUK
€ 49,78 /STUK
€ 58,41 /STUK
€ 66,85 /STUK
€ 44,98 /STUK
€ 49,86 /STUK
€ 88,95 /STUK
€ 100,91 /STUK
€ 112,12 /STUK
€ 125,95 /STUK
€ 145,49 /STUK

Kruisheng kopen van Weijntjes?

Wilt u een kruisheng kopen? Vandaag de dag kan dit gewoon online. Weijntjes heeft een uitgebreid assortiment als het op raam- en deurbeslag aankomt. Ook een kruisheng kunt u bij ons gewoon online aanschaffen. Een kruisheng bestaat eigenlijk uit twee verschillende delen. Deze draaien over een scharnierpunt. Een lange bled is voor op de deur en een korte bled wordt op het kozijn aangebracht. Kruishengen zijn vooral geschikt voor lichte deuren en poortjes. Ze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor tuinpoortjes. 


Ruim assortiment kruishengen

In het aanbod van Weijntjes komt u diverse soorten kruishengen tegen. De modellen hebben een landelijke/rustieke stijl en zien er allemaal authentiek uit. Kruishengen worden onder andere gemaakt van gesmeed ijzer. De modellen bij Weijntjes zijn beschikbaar in diverse formaten. Zo kunt u een kruisheng kiezen die past bij de situatie waarvoor u die zoekt. Het is belangrijk om voor een kruisheng te kiezen die de juiste maat heeft, zodat deze optimaal geschikt is om de deur of poort te dragen.  


Wilt u meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten en vraagt u zich bijvoorbeeld af welk formaat kruishengen bij uw deur horen? Dan kunt u dit natuurlijk altijd aan ons vragen. Ook voor andere vragen over onze producten kunt u bij ons terecht. Verder kan de klantenservice u ook altijd meer vertellen over de montage van de producten. U kunt ons telefonisch bereiken of via de mail. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de live chat op onze website.