Meubelbeslag Kastsluitingen

Kastsluitingen


€ 4,26 /STUK
€ 5,86 /STUK
€ 8,86 /STUK
€ 12,20 /STUK
€ 2,99 /STUK
€ 3,69 /STUK
€ 36,26 /STUK
€ 6,29 /STUK
€ 54,51 /STUK
€ 43,56 /STUK
€ 28,33 /STUK
€ 11,39 /STUK
€ 15,85 /STUK
€ 15,46 /STUK
€ 2,29 /PAAR
€ 2,50 /STUK
€ 2,50 /STUK
€ 3,64 /SET

Tramklink Nikkel T-lip

Art. nr. 004065
€ 39,16 /STUK
€ 15,38 /STUK
€ 4,42 /STUK
€ 2,70 /STUK
€ 3,25 /STUK
€ 12,43 /STUK
€ 15,38 /STUK
€ 13,76 /STUK
€ 13,76 /STUK


Kastsluitingen van Weijntjes

Kastsluitingen zijn er in allerlei soorten en maten. Het hoofddoel van een kastsluiting is het koppelen van de kastdeur aan de kast. Hierbij moet u rekening houden met de maat en de stevigheid van de sluiting. U kunt deze sloten ook gebruiken om uw interieur af te maken. Hierbij houdt u minder rekening met de praktische kant van het slot en focust u zich meer op de uitstraling. Kastsluitingen worden voornamelijk gemaakt van chroom, ijzer, messing of nikkel. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. 

Alle bestellingen worden snel en accuraat verwerkt in ons systeem. U ontvangt een bevestiging zodra de bestelling geslaagd en verwerkt is. Deze kunt u dan ook binnen enkele werkdagen op uw adres verwachten. Laat u het liever ergens anders bezorgen, dan is daar ook de mogelijkheid voor.

De meeste standaard sluitingen zijn vrij eenvoudig te monteren. Als u meer wilt weten over de modellen die wij verkopen dan kunt u bij elk product specificaties vinden.


Kastsluitingen kopen

Bij het kiezen van een kastsluiting moet u rekening houden met de toepassing van het slot. Voor een opslagkast kiest u voor een ander slot dan voor een vitrinekast. Er zijn verschillende soorten sluitingen. U kunt onder andere kiezen uit een veersnapper, een tramklink, een snapslot of een krukschuif. Houd bij het selecteren van een sluiting ook rekening met de maatvoering. Sommige producten worden standaard geleverd in een kleine en een grote variant. Bij andere modellen heeft u te maken met specifieke afmetingen.

Twijfelt u erover welk model kastsluiting het meest geschikt is voor uw kast? Laat u dan adviseren door één van onze specialisten.


Advies nodig?

Wilt u advies bij het selecteren van kastsluiting? Of heeft u een vraag over een van de artikelen uit ons assortiment? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor directe vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. U kunt ook langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Onze bekwame medewerkers staan graag voor u klaar!

De kastsluitingen uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een kastsluiting nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.