Raambeslag Luikbeslag

Luikbeslag


€ 33,36 /STUK

Luikring Gesmeed Ster

Art. nr. 003035
€ 30,27 /STUK
€ 16,75 /STUK
€ 7,97 /STUK
€ 40,99 /STUK
€ 175,90 /STUK
€ 73,21 /STUK
€ 86,52 /STUK


Luikbeslag van Weijntjes

Luikbeslag van Weijntjes kenmerkt zich door kwaliteit. Wij hebben een passie voor onze producten. Zoiets moois als luiken, wilt u niet tekortdoen met beslag van mindere kwaliteit of met een mindere uitstraling. Daarom vindt u bij ons nog luikbeslag dat veelal met de hand is gemaakt, door ervaren en kundige smeden. Of u nu gaat voor een overslag, een ring of een espagnolet: al ons beslag kenmerkt zich door vakmanschap. Dat ziet u en dat voelt u. De zware, stevige sluitingen zorgen ervoor dat u uw luiken volledig af kunt sluiten. Daarbij hebt u uiteraard de keuze uit verschillende stijlen. Klassieke luikoverslagen voor een nieuwbouwvilla met retro-invloeden of landelijke, sierlijke overslagen voor een oude boerderij: het is allemaal mogelijk.


Luikbeslag kopen

Uw luikbeslag kopen kan bij ons eenvoudig online. U bestelt het beslag van uw keuze en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel thuis ontvangt. Wilt u uw bestelling liever laten bezorgen in een van onze winkels (in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch of Bussum)? Dat is mogelijk, evenals bezorgen bij een van onze servicepartners in Almere, Amsterdam, Halfweg, Mijdrecht of Purmerend.

U kunt bij ons niet alleen luikbeslag kopen om uw luiken mee dicht te doen. U wilt natuurlijk ook dat uw luiken perfect in positie blijven wanneer u deze open zet. Dat kan, want wij verkopen ook allerlei soorten luikwervels en luikvastzetters waarmee u uw luiken vast kunt maken aan uw woning. Zo kunt u met open luiken ongestoord en comfortabel genieten van lekker weer: u hoeft zich geen zorgen te maken dat de luiken gaan klapperen of door de wind weer sluiten.


Advies nodig?

Heeft u advies nodig? Wij verlenen dit graag. Als ervaren en bewezen specialist op het gebied van hang- en sluitwerk, kunnen wij ook u perfect helpen. Hebt u een vraag over uw luiken of uw luikbeslag? Kom gerust langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies, of stel uw vraag telefonisch of via de mail aan onze helpdesk. Wij staan voor u klaar.