Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag
Veiligheidsbeslag van Weijntjes

Ons veiligheidsbeslag is verkrijgbaar in diverse stijlen. Hierdoor kunt u dit precies volgens uw persoonlijke smaak inrichten. Binnen deze rubriek vindt u onder andere artikelen als veiligheidsrozetten, deurspionnen en veiligheidssloten. U kunt hier alle producten vinden als het gaat om veiligheidsbeslag. Ons veiligheidsbeslag is sterk en werkt volledig naar wens. De modellen uit onze collectie worden snel geleverd. Een handige doe-het-zelver kan dit in een handomdraai aan een deur bevestigen en wanneer u nog vragen heeft over de montage, kunt u altijd even bellen.

Voor ons veiligheidsbeslag is bijna geen onderhoud benodigd en we doen er alles aan om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt altijd even navragen in de winkel of en wat voor onderhoud er benodigd is voor uw veiligheidsbeslag. 


Veiligheidsbeslag kopen

Veiligheidsbeslag is de verzamelnaam voor alle artikelen die u kunt gebruiken om de veiligheid van uw woning te verbeteren. Bij het plaatsen of vervangen van veiligheidsbeslag zijn er een aantal situaties waar u rekening mee moet houden. Belangrijke aspecten zijn de plaats van het beslag en de manier waarop deze bevestigd moet worden. Heeft u hier twijfels over? Laat u zich dan adviseren door een van onze specialisten. 

Over een deur of raam hoeft u zich geen zorgen te maken. Echter, voor ramen en deuren aan de buitenzijde van uw huis is het verstandig ervoor te zorgen dat deze voldoende beveiligd zijn. Bevestig minimaal op uw ramen een raamsluiting, raamslot of op uw deuren de juiste deursloten. Kies hierbij voor een SKG-goedgekeurde uitvoering van minimaal 2 of 3 sterren. De organisatie SKG geeft met behulp van sterren aan hoe inbraak werend het beslag is. Een SKG-gecertificeerd slot verlaagt de kans op inbraak via het raam. 


Advies nodig neem contact op met Weijntjes

Heeft u een vraag over een van de producten uit onze voorraad? Heeft u advies nodig voor het kiezen van veiligheidsbeslag. Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen. Ook voor vragen over de montage kunt u bij ons terecht. Kom eens langs in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Voor spoedige vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord!

Het veiligheidsbeslag uit ons aanbod is uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn veiligheidsbeslag nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.