Meubelbeslag Luikringen

Luikringen


€ 19,17 /STUK
€ 23,24 /STUK
€ 20,98 /STUK
€ 22,12 /STUK
€ 24,71 /STUK
€ 17,68 /STUK
€ 18,31 /STUK
€ 22,57 /STUK
€ 20,79 /STUK
€ 24,24 /STUK
€ 28,96 /STUK
€ 34,18 /STUK


Luikringen kopen bij Weijntjes

Luikringen kunt u vinden in allerlei stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek model? Deze modellen bestaan doorgaans uit een rechthoekig plaatje met daarin een loshangende ring. De vorm is hierbij rond en lijkt op een deurklopper uit de 20e eeuw. Of gaat u liever voor een wat moderne stijl waarbij er sprake is van een rechthoekige vorm met strakke lijnen? We bieden eveneens veel diversiteit als het gaat om materialen. Er is onder andere keuze uit messing, nikkel en rvs. Ook als het gaat om maatvoering zit u bij ons goed. Voor alle maten tussen de 38 mm en 75 mm kunt u bij ons terecht.

Onze producten worden gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Onze luikringen zijn solide en welgevormd. Monteren gaat vrij eenvoudig en u heeft deze binnen enkele tellen op uw meubelstuk gemonteerd. Wil de montage niet lukken? Dan helpen wij u hier graag mee.


Advies nodig? Bij Weijntjes kunt u terecht met al uw vragen.

Heeft u advies nodig bij het selecteren van een van onze producten? Of wilt u graag een second opinion hebben? Wij heten u graag welkom in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Bussum, Den Haag, Den Bosch en Amsterdam. Hier kunt u onze producten uitgebreid bekijken en testen. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar! Voor directe vragen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Deze is te bereiken op 020-3113646. U kunt ook een mail sturen naar info@weijntjes.nl.

Bestellingen worden nauwkeurig en vlot verwerkt en u ontvangt deze binnen enkele werkdagen. U ontvangt een Track & Trace code zodra de bestelling onderweg is. Haalt u liever zelf de bestelling op? Dat kan ook. U kunt hiervoor langskomen op een van onze 5 afhaalpunten. Deze zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.