Meubelgreep Messing

Messing meubelgrepen


€ 4,19 /STUK
€ 28,63 /STUK
€ 16,26 /STUK
€ 13,46 /STUK
€ 26,57 /STUK
€ 40,92 /STUK
€ 42,24 /STUK
€ 79,80 /STUK
€ 9,81 /STUK
€ 13,98 /STUK
€ 18,49 /STUK
€ 17,00 /STUK
€ 18,90 /STUK
€ 10,42 /STUK
€ 12,62 /STUK
€ 33,42 /STUK
€ 19,92 /STUK
€ 24,53 /STUK
€ 21,22 /STUK
€ 53,20 /STUK
€ 17,75 /STUK
€ 65,88 /STUK
€ 40,26 /STUK
€ 53,45 /STUK


Messing meubelgrepen van Weijntjes

Meubelgrepen zijn er in allerlei soorten en maten. Het belangrijkste doel van een meubelgreep is het geven van meer grip op uw meubilair. Hierbij moet u rekening houden met de maatvoering en het model. Naast de praktische kant kunt u deze ook gebruiken om het interieur van uw woonruimte te completeren. De messing meubelgreep wordt gemaakt met materialen van hoge kwaliteit en is tegen een stootje bestand. Deze hoeft u dus niet snel meer te vervangen.


Meubelgrepen messing bij Weijntjes bestellen

U kunt u meubelgrepen van messing bestellen via de webwinkel, maar u kunt ook langskomen in een van onze winkels. Alle bestelling worden snel en accuraat verwerkt in ons systeem. U ontvangt een bevestiging, zodra de bestelling geplaatst en verwerkt is. Deze kunt u vervolgens binnen enkele werkdagen op uw adres verwachten. Laat u het liever ergens anders bezorgen, dan is dat ook mogelijk.

Weijntjes is de juiste plek om een meubelgrepen van messing te bestellen. De meubelgrepen messing zijn er in een ruime verscheidenheid aan stijlen. Neem nou bijvoorbeeld de modern messing meubelgrepen die een moderne look en feel geven aan uw meubel. Daarbij bieden wij verschillende maatvoeringen aan waardoor u bij ons een riante keuze heeft en altijd de juiste meubelgreep van messing zal vinden die bij uw smaak en stijl passen. Dat is de meerwaarde van een echte specialist: wij bieden u simpelweg alles op het gebied van messing meubelgrepen.


Advies nodig?

Wilt u advies bij het selecteren van messing meubelgrepen? Of heeft u een vraag over een van de artikelen uit ons assortiment? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor meer dringende vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. U kunt ook langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Den Haag, Amstelveen en Amsterdam. Lukt het monteren niet of wilt u graag advies hoe u dit het beste kunt doen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Onze bekwame medewerkers staan graag voor u klaar!

De meubelgrepen uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een meubelgreep van messing nodig, dan helpt Weijntjes u graag.