Deurbeslag Paumelles Aluminium

Aluminium paumelles


€ 14,29 /STUK
€ 14,29 /STUK

Paumelles van Aluminium kopen

Aluminium paumelles zijn lichter dan exemplaren van andere materialen. Daarom worden ze vaak gebruikt voor binnendeuren. Bij Weijntjes vindt u aluminium paumelles van kwaliteit. Het is maar een klein en grotendeels onzichtbaar onderdeel van uw deur, maar wel een onderdeel waar u op moet kunnen vertrouwen. Het is vanzelfsprekend dat uw deur goed werkt. Alleen blijkt dit in de praktijk niet altijd zo te zijn. Individuele onderdelen zoals de paumelles, gaan vaak eerder defect dan de deur zelf. Door te kiezen voor kwaliteit en paumelles van aluminium te kopen bij Weijntjes, weet u zeker dat u nergens omkijken naar hebt.


Ruime verscheidenheid aan aluminium paumelles 

Wij bieden u een ruime verscheidenheid aan aluminium paumelles. Aluminium paumelles verkopen wij in vrijwel alle gangbare en minder gangbare soorten en maten. Of het nu gaat om deuren in een nieuwbouwwoning of deuren van een monumentaal pand: wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. 

Kunt u niet vinden wat u zoekt, heeft u vragen over een van de producten of weet u niet zeker wat u moet kiezen? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar. Bel of mail ons en wij beantwoorden uw vragen. Naast kwalitatieve producten kunt u bij ons ook altijd rekenen op gedegen advies van ervaren professionals met verstand van zaken. 


Bestel deze vandaag nog in de shop

Gemak dient de mens. Daarom bestelt u uw aluminium paumelles eenvoudig in onze webshop. Wij bieden kwaliteit tegen scherpe prijzen. Natuurlijk betaalt u veilig en heeft u uw bestelling snel in huis, met dank aan onze eigen voorraad. Heeft u onverhoopt een verkeerd artikel besteld, dan kunt u deze uiteraard retourneren. 

Naast onze webshop, waarin u ons complete assortiment vindt, hebben wij uiteraard ook onze winkel in Amsterdam. Wilt u liever kopen in een fysieke winkel, dan bent u hier van harte welkom. Ook voor deskundig advies, uiteraard.