Raamboompjes Rvs

Rvs raamboompjes


€ 74,31 /STUK
€ 74,31 /STUK
€ 83,38 /STUK
€ 83,38 /STUK
€ 83,36 /STUK
€ 76,99 /STUK
€ 76,99 /STUK
€ 19,25 /STUK
€ 19,25 /STUK


RVS raamboompjes van Weijntjes

Een raamboompje van RVS is een kleine greep waarmee u ramen eenvoudig kunt sluiten en vergrendelen. Dit zorgt voor meer grip op uw raam en helpt de kans op inbraak te verkleinen. Daarnaast kunt u dit ook nog gebruiken om de inrichting van uw woning af te maken. Houdt u bij aanschaf van een RVS raamboompje rekening met de draairichting en de stijl van het raamboompje.


RVS raamboompjes in diverse stijlen

Onze artikelen worden gefabriceerd van de beste materialen en gaan jaren mee. Daar komt bij dat deze eenvoudig en snel te monteren zijn. In korte tijd heeft u deze op uw raam gemonteerd. Raamboompjes van RVS zijn bestand tegen weer en wind en kunnen dus tegen een stootje. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen dan kunt u bij elk product de gedetailleerde productspecificaties vinden. 


Advies nodig?

Lukt het monteren van de raamboompjes van RVS niet of wilt u graag advies hoe u dit het beste kunt doen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Kom gerust eens langs bij een van onze kantoren. U vindt ons onder andere in Amstelveen, Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.