Raamespagnoletten Ton-model

Ton-model raamespagnoletten
Ton-model raamespagnoletten kopen bij Weijntjes

Bij ton-model raamespagnoletten heeft de greep een tonnetje. Hier komt de benaming ‘ton-model’ dan ook vandaan. De ton-model raamespagnoletten van Weijntjes worden gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Onze ton-model raamespagnoletten zijn stevig en nauwkeurig afgewerkt. 


Raamespagnoletten ton-model online bestellen

We hebben een brede selectie aan ton-model raamespagnoletten in verschillende materialen zoals messing, nikkel en nikkel-mat, zodat u zeker een mooie ton-model raamespagnolet kunt vinden die past bij uw persoonlijke smaak. 

Bestellingen worden nauwkeurig en vlot verwerkt en deze ontvangt u binnen enkele werkdagen. Haalt u liever zelf de bestelling op? Dat kan ook. U kunt hiervoor langskomen op een van onze 5 afhaalpunten. Deze zijn geopend op werkdagen en op zaterdag.


Advies nodig? Bij Weijntjes kunt u terecht met al uw vragen.

Heeft u advies nodig bij het selecteren van een ton-model raamespagnolet of een van onze andere producten? Of wilt u graag onze professionele mening? Wij heten u graag welkom in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Bussum, Den Bosch en Amsterdam. Hier kunt u onze producten uitgebreid bekijken en testen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Voor directe vragen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Deze is te bereiken op 020-3113646. U kunt ook een mail sturen naar info@weijntjes.nl.