Raambeslag Stokhaken

Stokhaken


Stokhaak Zwart Stoks

Art. nr. 003813
€ 15,50 /STUK
€ 10,38 /STUK
€ 68,82 /STUK


Stokhaken kopen

Stokhaken kopen is de oplossing voor een zeer onhandig probleem, namelijk: ramen die dermate hoog zijn dat u er niet goed bij kunt. Overigens hoeft het niet altijd te gaan om ramen die hoog zijn geplaatst. Wat dacht u bijvoorbeeld van ramen boven uw aanrecht of in uw badkamer, boven uw badkuip of douchecabine? Hier kunt u vaak maar zeer moeilijk of helemaal niet bij.

Waarom zou u dan geen stokhaken kopen? U kunt natuurlijk een enkele stokhaak kopen, maar ook meerdere exemplaren voor alle plekken in huis waar u moeite heeft om de ramen goed te bereiken. Stokhaken zijn niet alleen de ideale oplossing voor huizen met hoge of hooggeplaatste ramen, maar ook voor woningen met bijvoorbeeld dakramen. Houd er wel rekening mee dat een stokhaak uitsluitend geschikt is voor een raamknipsluiting in verband met de werking van de veer. Mocht u twijfelen over de soort sluiting die op uw raam is gemonteerd, dan kunt u dit altijd even bij ons navragen.

Veel mensen die een aanbouw laten bouwen, maken direct gebruik om in dit nieuwe gedeelte van de kamer een hoger plafond te realiseren. Dat is prachtig, maar wanneer u dakramen laat monteren, betekent dit dat u deze niet meer zonder hulpmiddel kunt openen of sluiten. Ook in veel slaapkamers op zolder vormt dit een probleem. Stokhaken zijn een eenvoudige, betaalbare en veilige oplossing. Ook kinderen kunnen hiermee uit de voeten. U wilt natuurlijk niet dat uw kind trappen gaat gebruiken om ramen open en dicht te doen.


Heeft u vragen of heeft u advies nodig?

Heeft u vragen of heeft u advies nodig, dan staat ons team altijd voor u klaar. Stokhaken werken vrij eenvoudig, maar desalniettemin is er wellicht iets dat u wilt weten. Schroom niet om uw vraag te stellen: daar zijn wij voor. Ook met al uw andere vragen op het gebied van hang- en sluitwerk kunt u bij Weijntjes terecht, of dit nu in een van onze winkels is, of via de mail of telefoon bij onze klantenservice. Wij helpen u verder.